CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Kisah Nyata Azab kubur

Tengok dulu sampai habis.. Baru tau... Ini kisah benar...

Tuesday, May 20, 2008

Ini lagi satu petanda kiamat...


MAKLUMAT INI DARI USTAZ HARUN DIN,BELIAU BACAKAN ARTIKEL TTG FAKTA BAHAWA PLANET MARIKH ( PLANET TERDEKAT DGN BUMI ) TELAH MENGALAMI PUSINGAN TERBALIK PADA BULAN SEPTEMBER LEPAS.INI MENUNJUKKAN BAHAWA PLANET YANG BERHAMPIRAN DENGAN PLANET MARIKH JUGA AKAN MENGALAMI KEJADIAN YANG SAMA.MAKA AKAN TERJADILAH KEJADIAN MATAHARI AKAN TIMBUL DARI ARAH BARAT YANG JUGA MERUPAKAN TANDA-TANDA BESAR KIAMAT .PADA MASA ITU JUGALAH PINTU TAUBAT AKAN DI TUTUP.KATA PARA ASTRONOMI PLANET,BUMI HANYA TUNGGU MASA SAJA.MAKLUMAT INI TIDAK DIDEDAHKAN SECARA MELUAS DAN TELAH DI HENTIKAN PENYEBARANNYA OLEH 'NASA' KERANA IA MENGUNGTUNGKAN UMMAT ISLAM.AMBILLAH PERANAN...

Dh ternyatalah bahawa kiamat sudah semakin dekat... Jadi sama-samalah kita bertaubat sebelum datangnya kiamat...

2 comments:

BroMuHSin said...

Jazakallah atas mengeluarkan artikel yg ini.

Sebenarnya kita sendiri boleh melihat tanda2 kiamat itu. Generasi yg silam telah pun menyatakan ia. Di antaranya ialah umat islam berdakwah kpd islam shj khususnya. Bukankah sepatutnya kita berdakwah kpd yg bukan islam jua. Tidak salah saya katakan, tetapi di dalam konteks ini maksud saya realiti ummah skrang yg tidak memahami islam menjadi penghalang kepada sesama islam. Bagaimana kita ingin menyebarkan ke luar, sedangkan dari dlm kita tidak bisa?

Itu shj, klu nk ceramah xkan habis punya. Cuma persoalannya dimana kita sekarang. Cuba kita muhasabah diri kita. Bagaimana utk muhasabah?... Dgn kita memandang ke belakang. Maksud di sini bukannya berpaling kepala ke belakang, makna di sini ialah kita mencontohi generasi2 terdahulu drpd kita.

Saya dlm perjalanan memuhasabah diri.Saya berharap ummah hari ini begitu jua.

Sudahkah anda?

deliciousdeen said...

benarkah? pernah dengar statement stephen hawking mengatakan Tuhan pasti ada? check it out =)

islaam 4 all... share it...

salaam